Syv tips til en slankere sommer

Det kan godt være du skal finde den gamle kugleramme frem for denne lille lektion i vægttab. Her er de hårde facts: Du skal have et kalorieunderskud på 3.500 kcal for at tabe et pund fedt. Du kan opnå dette ved at spise 500 færre kalorier hver dag, brændende 500 flere kalorier hver dag eller lave en kombination af begge. Lidt mere gang og lidt mindre siden ned kan gøre en stor forskel. Vægttabet er endnu nemmere, når du kombinerer følgende tricks, der kan hjælpe dig på vej til en bikinikrop inden sommerferien.

Ryst din rumpe

En god dans kan brænde op til 250 kalorier i timen. Et par timer hver uge kan gøre store underværker, og så er du godt på vej.

Snooze dig slank

Forskning viser at jo mindre du sover, jo mere sandsynlighed har du for at være overvægtig. Eksperter anbefaler at få mindst syv timers søvn – helst syv og en halv time hver nat.

Spring fancy salat toppings over

Salater er en stor del af menuen, når man forsøger at tabe sig – indtil de toppes med baconstykker, ostetern, tørret frugt, croutoner og vinaigrette dressing. Du har lige forvandlet et sundt måltid til en, der hurtigt sætter sig på hofterne. Hold dig til dampede eller rå veggie toppings, magert protein (tun, kyllingebryst) og brug en fedtfattig dressing eller en smagfuld balsamico.

Spis af mindre tallerkener

Det lyder måske fjollet, men undersøgelser viser at du blot ved at bytte din store tallerken ud med en mindre, kan snyde din hjerne så du spiser op til 25 procent mindre. Plus at du ikke engang vil føle at du går glip af den ekstra mad.

Del dine snacks op i portioner

Hvis du spiser ud af posen skriver du dig selv op til at spise hele posens indhold, længe før den neglebidende film er overstået. Undgå at spise ubevidst ved at dele snacks op i portioner, og stille dem du ikke spiser væk. På denne måde bliver du mere bevidst om, at du går tilbage for at tage en til, og vil være mere tilbøjelig til at springe den over.

Spring kaffefløden over

Ligesom salat er kaffe er næsten kaloriefri – indtil du begynder at smide ting i og ovenpå det. Sort eller med et strejf af sødemiddel og skummetmælk sparer dig hundredvis af muffintop-fremkaldende kalorier.

Læs restaurantens ernæringsbeskrivelse

Mange restauranter har kalorie- og fedtindhold skrevet ned i deres menuer. I stedet for at skubbe det til side for ikke at ødelægge din nydelse, bør dj kigge efter lettere, fedtfattige og velsmagende alternative valgmuligheder. Det vil være det værd, når du træder op på vægten i slutningen af ugen

LEAVE A REPLY

two × three =