Afhængigt af præcis hvilke beviser du har, og hvor tæt du er på den pågældende ven eller familiemedlem, føler du måske at du er nødt til at fortælle dem det. Du skal bare vide at det kommer med en stor risiko, så du skal tænke meget over måden du siger det på, og overveje visse ting, før du siger eller gør noget du ikke kan tage tilbage. Nedenfor er fem ting at overveje, før du taler.

Stol på din mavefornemmelse

Hvor tydeligt er det bevist du har for, at partneren rent faktisk er utro? Selv hvis du synes personen er mistænkelig, betyder det ikke nødvendigvis at de gør noget forkert – mange mennesker har åbne forhold, de kan holde private med deres partnere. Så undgå at antage noget forkert, er det vigtigt at stole på din mavefornemmelse. Dette er en sitution hvor du ønsker at bruge din intuition. Se efter tegn som kan hjælpe dig med at konkretisere, om noget rent faktisk foregår, før du går videre til de næste trin.

Giv den utro partner en chance

Hvis du finder ud af at der rent faktisk foregik noget, som gør at du er nødt til at sige noget, overvej at snakke med partneren før du snakker med din ven. Det første skridt bør være at gå til roden af problemet, altså partneren og give ham eller hende en mulighed for at forsvare sig og blive konfronteret direkte. Giv parret en chance for at rette op på det på egen hånd. Det handler mere om at holde dig selv uden for unødvendig drama, end at afsløre utroskabet overfor din ven. Hvis han eller hun ikke kan forklare eller forsvare sine handlinger, bliver rigtig ubehagelig eller virker til at lede efter en undskyldning, eller særligt hvis han eller hun nægter at tale med din ven om det, så bør du tale med din ven om det.

LEAVE A REPLY