Enhver kvinde ønsker at føle sig selvsikker i en bikini, når vejret bliver varmt. Før du går på en vanvittig slankekur eller tvinger dig selv i fitness 12 gange om ugen, bør du overveje at tilføje probiotika til din kost.

Hvis du ønsker at tabe dig før bikinisæsonen springer ud, er det super vigtigt at øve sig i gode vaner som at spise grøntsager, drikke vand og motion. Men hvis du vil have lidt mere smæk for skillingen, tyder klinisk forskning af probiotika på, at gode tarmbakterier faktisk kan fremme dit vægttab betydeligt.

Hvordan tarmbakterier fremmer vægttab

Forskning viser, at gode tarmbakterier kan hjælpe folk holde en regelmæssig vægt og bekæmpe sygdomme, som helt sikkert fremmer deres generelle trivsel. Men hvor kommer vægttabet ind i billedet? Videnskaben bag tarmbakterier og vægttab er endnu ikke fuldt forstået.

Tilsyneladende kan fødevarer, der indeholder sunde tarmbakterier udligne fordøjelsessystemet og immunsystemet, og dermed regulere hormonelle reaktioner forbundet med vægttab og vægtøgning. Enhver faktor, der signalerer til kroppen at der er sunde, antiinflammatoriske mekanismer vil hjælpe kroppen med opretholde en sund vægt. Probiotika er en type mad, som minimerer betændelse i tarmen. Mindre betændelse resulterer i mindre hormonel ubalance, hvilket hjælper din krop med at opnå homeostase og en sund kropsvægt. Mens probiotiske kosttilskud ikke bare på magisk vis smelter fedt, giver de kroppen et hormonelt fundament for vægttab.

Find den rigtige probiotika

Probiotisk kvalitet varierer meget alt efter typen. Probiotika er kun til gavn, når de er i live. Mange kosttilskud indeholder døde, og dermed inaktive organismer, som ikke hjælper tarmen.

Det er ikke nok bare at købe et supplement, der indeholder levende bakterier. Det er vigtigt at købe mærker, der kan forsikre at deres probiotika overlever både emballage og fordøjelse med henblik på at nå hele vejen til tyktarmen i live og klar til aktion. Det er vigtigt at finde et mærke med mindst 30 milliarder kolonidannende enheder per portion. Forbrugere bør vælge et mærke, der bruger enten enteriske overtræk og køling eller et mærke, som indeholder syre- og galde-resistente bakterier.

Afsluttende ord

Selv hvis du ikke er solgt på probiotika som nøglen til en bikiniklar krop, kan du være sikker på at vide, at gode tarmbakterier er fantastisk for både din fordøjelse og generelle sundhed. Kig efter mærker, der indeholder mindst 30 milliarder kolonidannende enheder per portion.

LEAVE A REPLY

thirteen + 7 =