primaline køb

Primaline i Danmark – muskelvæ, virkning, bivirkninger, anmeldelse

Vi afslører sandheden bag et banebrydende nyt supplement, der har skabt frustration blandt eksperter. Undersøgelser har vist at supplementet booster testosteronproduktion og muskelvækst med op til 400%, samtidig øger det fedtforbrændingen og sender dit energiniveau i vejret. Med de veldokumenterede undersøgelser og den omstridte medieomtale, er spørgsmålet ikke, om pillerne virker, men snarere om de skal være lovlige.

(MRS) – I de sidste par måneder er vores læsere gået amok over det nye produkt, der hjælper mænd med både at tabe fedt, og få større muskler på mindre end en måned. Selv berømtheder som Dwayne “The Rock” Johnson og Gerard Butler har efter sigende mistet yderligere kropsfedt, mens de har bygget en vanvittig mængde muskler ved hjælp af produktet. Det er klinisk dokumenteret, at produktet hjælper giftstoffer ud af kroppen, samtidig med at det fjerner kropsfedt og bidrager til mere muskelmasse. Det er en vanvittig effektiv måde at blive stor på. I denne artikel vil vi fortælle dig præcis, hvorfor dette produkt virker, og hvorfor så mange eksperter har måtte udsende en særlig rapport om det. Vi er fuldt bevidste om, at muskelvækst ofte føles som en umulig udfordring. Hos Mænds Råd om Sundhed har vi undersøgt og vurderet talrige muskelbygningsprogrammer, hvoraf mange er både dyre og uden virkning. Grunden til at de fleste programmer ofte mislykkes, skyldes at de sætter urealistiske restriktioner på dit daglige liv. Nogle siger at man bør spise tonsvis af protein, mens andre har mere fokus på kulhydrater. I begge tilfælde er man nødt til at foretage drastiske ændringer i sin daglige kost. I denne rapport-special tager vi et grundigt kig på et nyt og interessant produkt, som vi synes er let at bruge, og som ser ud til at give reelle resultater.

Træningseksperter kalder det “naturens alternativ til steroider” – et kostsupplement, som øger muskelvækst og forbrænder fedt…

Produktet der er tale om hedder Primaline. Du har måske hørt om supplementet i nyhederne eller på TV, hvor det omtales som en 100% sikker og kraftfuld “hemmeligt produkt”, som blandt andet bruges af berømtheder, og bodybuildere over hele verden. I dag afslører vi deres hemmelighed, og lærer dig hvordan du kan få muskler som de kendte, risikofrit. I denne special-rapport vil du lære mere om det spændende nye produkt, Primaline.

primaline virker det

primaline virker det

primaline virker det

primaline virkning

Eliten i Hollywood bruger ofte kosttilskud som Primaline, både for at tabe overskydende kropsfedt, men også for at få muskler som Hollywoods action-stjerner.

Primaline”s høje indhold af antioxidanter og kraftfulde muskeldannelses-egenskaber gør det ideelt til hurtig muskelvækst. Og hvis du sidder og læser det her med de skeptiske briller på, så er du ikke alene. Da vi først hørte om det effektive fedtforbrændende / muskelbyggende produkt, gik vores bullshit-radar igang med det samme.

Men – på trods af vores tvivl på Primaline har de utallige succeshistorier, som efterhånden bliver rapporteret på verdensplan, fået os til at tage et kig nærmere på produktet. Det der var særligt interessant for os var, at disse mennesker oplevede synlige resultater, uden at de behøvede at andre deres livsstil eller spisevaner. Jonas Eckberg fra København rapporterede, at han mistede 3.5 kg fedt, og at han tog næsten 10 kg på i muskler på bare fem uger, kun ved at bruge Primaline, det muskelbyggende kosttilskud. På sin egen blog skrev han følgende:

“Jeg kan slet ikke fatte hvor nemt det er. Jeg behøvede ikke engang at ændre min kost eller min daglige rutine på nogen måde. Jeg tog bare to piller per dag, og det var som om fedtet nærmest bare forsvandt, og jeg bogstaveligt talt blev større og større. Jeg har nu muskler, jeg ikke engang vidste eksisterede. Seriøst, jeg har endda en 6-pack nu, og det er helt det bedste ved det hele. Pigerne elsker det”

Hos Mænds Råd om Sundhed besluttede vi os for at prøve Primaline på egen krop. Jeg meldte mig som forsøgskanin, fordi jeg træner til at kunne deltage i en fitnesskonkurrence, og havde brug for at tabe noget fedt og bygge nogle flere muskler. For at afprøve Primaline, besluttede jeg mig for at købe et glas på tilbud. Selvom der er mange hjemmesider som sælger tilskud, valgte jeg dem her, fordi de er nogle af de mest troværdige og pålidelige leverandører på markedet. Mens de fleste produkter bruger lavere koncentrationer af det styrkeøgende ekstrakt, tilbyder denne leverandør et af de mest koncentrerede og reneste produkter på markedet. Vi var alle enige om, at det ville give mig de bedste resultater til min test. Min prøve med Primaline blev leveret et par dage senere, med overraskende billig forsendelse. Det er klinisk bevist at er en af de mest koncentrerede og reneste muskeldannelses-tilskud på markedet. Det var vores fælles opfattelse, at det ville give mig de mest præcise resultater for min test.

Primaline blev leveret et par dage efter bestillingen blev lavet, og med overraskende billig forsendelse. Primaline er en af de mest koncentrerede og reneste muskeldannelses-tilskud på markedet. Det var vores fælles opfattelse, at dette ville give mig de mest præcise resultater til min test.

Primaline: virker det

  1. Øger dit naturlige stofskifte og testosteronniveau med op 140%
  2. Reducerer mængden af kropsfedt
  3. Halverer din hviletid
  4. Booster din udholdenhed
  5. Giver mere energi
  6. Effektiviserer proteinsyntesen
  7. Forebygger oppustethed og hævelser

På trods af vores skeptiske udgangspunkt, ville vi rigtig gerne have mulighed for at teste det nye supplement, for at se om det rent faktisk virkede.

Følgende er mine egne resultater – 7 kg muskler på bare 1 måned: Primaline anmeldelse

UGE 1:

primaline erfaringer

Efter en uge med det nye tilskud blev jeg overrasket over, hvor hurtige og dramatiske effekterne var. Mit energiniveau var i top, og jeg var ikke så sulten som jeg normalt var – hvilket for mig var en lækker sidegevinst ved Primaline, da jeg ikke havde regnet med at det også kunne dæmpe appetitten. Ærligt talt, så havde jeg det ret fantastisk, og det bedste af det hele var, at jeg ikke havde være nødt til at ændre noget ved min daglige rutine.

På dag 7 gik jeg på vægten (den nye digitale skala, der måler fedt og muskler), og jeg kunne ikke tro mine egne øjne – jeg havde taget 1,5 kg på i muskelmasse. Men jeg var stadig ikke helt overbevist. Mange eksperter fortæller, at man begyndelsen af muskeløgnings-programmer mister en masse væske, og får en masse muskler. Jeg ville se, om jeg fortsat ville få den samme mængde muskelmasse i den kommende uge. Men det var da helt sikkert en god start! Jeg vejede nu under 80 kg for første gang i årevis!

UGE 2:

primaline bivirkningerEfter 2 uger med supplementet havde jeg mere energi og sov bedre end nogensinde. Jeg vågnede ikke op midt om natten eller vendte og drejede mig, fordi min krop nu var i stand til at slappe af (et resultat af tilskuddets giftstofrensende egenskaber, tror jeg). Jeg formåede også at miste 3 kg fedt, og jeg var nu nede på 68 kg på blot 2 uger. Jeg kunne også mærke en 6-pack titte frem, som min kæreste elskede. Sådan!

På dette tidspunkt begyndte jeg tro lidt mere på produktet, og at det ikke bare var bullshit.

UGE 3:

primaline prisEfter 3 uger var al min tvivl forsvundet! Jeg havde taget næsten 6 kilo på i muskler og havde mistet 4 kg fedt. Alt fedt på siderne af min mave var helt væk. Min mave var så flad, og endelig havde jeg en 6-pack! Produktet har indtil videre bare været fantastisk. Jeg har mistet så meget fedt, og musklerne bliver bare flere og flere.

Jeg havde også stadig en masse energi. Ofte sker der på 3. ugen det, at du løber surt i kuren. Men med Primaline var mit energiniveau ikke til at toppe. Det holdt sig stabilt i løbet af hele dagen! Jeg bemærkede endda, at min mave var bedre til at fordøje min mad – jeg oplevede ingen oppustethed eller luft i maven efter jeg spiste.

UGE 4:

primaline muskelvæEfter den fjerde uge var jeg helt chokeret over mine endelige resultater. Jeg har taget næsten 8 kilo på i muskelmasse, siden jeg begyndte at tage Primaline! Nu vil alle hos Mænds Råd om Sundhed prøve det. I uge 4 mistede jeg i øvrigt 3 kg fedt, ud over de 8 kg jeg havde taget på. Jeg følte mig klar til at deltage i fitness konkurrencen. Jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge Primaline, fordi det giver konsistente, synlige resultater og har så mange andre gode egenskaber, som hjælper med dannelse og vedligeholdelse af muskelmuskelmasse.

“Jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultaterne. Jeg tog 8 kg på i muskler på bare 4 uger. Ingen Specialkost, Ingen intens Træning.”

For at opsummere Hvis du ønsker at tabe fedt og øge din muskelmasse, men er usikker på virkningerne af Primaline, er du nødt til at prøve det selv. Ud fra mit eget eksperiment kan vi fortælle dig, at resultaterne er beviste og veldokumenterede. Vi var skeptiske i første omgang, men vi blev hurtigt overbevist. Efter at have foretaget vores egne undersøgelser, er vi også glade for at se, at andre også har haft succes med produktet.

Du kan nå dit vægtmål med Nitric Muscle Max kosttilskuddet.

Primaline – pris, køb

Kommentarer

DANNY

Min bror har haft problemer med sin vægt siden han var barn, og lægerne har flere gange fortalt mine forældre at han skal tabe sig mindst 25 kg. Jeg håber at det her produkt kan hjælpe ham. Tak for den informative artikel Mænd & Sundhed

BRIAN

En af mine venner prøvede det for et par uger siden og anbefalede mig det. Jeg fik produktet allerede efter 3 dage (men forsendelsen kostede noget mere). Mine resultater er fuldstændig vilde, kan slet ikke forestille mig hvordan de næste par uger kommer til at gå

CLAUS

Nu har jeg efterhånden tilsidesat min slankekur i snart et år, så tror det bliver i dag jeg skal prøve at bestille det her og starte. Jeg har bestilt et enkelt glas og så starter min kur i morgen! Tak til jer hos mænd & sundhed, det var lige motivationen jeg manglede. Kærlig hilsen Claus

RICHARD

Det er sindssygt!! Har en ven som tog det samme tilskud, han tabte sig sygt meget og har kæmpe overarme nu.. jeg tænkte selv at der måtte være steroider i, men så fandt jeg jeres artikel. Jeg ved at han brugte næsten 3.000 kr. på alt muligt til sin kur, men det her koster jo nærmest ingenting! Takker!

DAVID

Det lyder dæleme nemt. Jeg træner ret meget i forvejen, så jeg ved ikke hvor meget det hjælper, men det skader jo nok ikke at prøve.

JONATHAN

OMG! Tror endelig i har fundet en kur som jeg rent faktisk gider prøve! Nu bestiller jeg og så må vi se hvad der sker

RASMUS

Stor respekt for at i har undersøgt de forskellige leverandører, for der er ret mange af dem der bare laver fusk og skrammel. Jeg har også bestilt fra den samme som jer, det fungerer bare.

EMIL

Jeg bestilte det for et par uger siden, og ville bare sige at deres kundeservice er mega gode. Jeg bestiller kun fra dem. Og ja, det virker faktisk 🙂

SEAN

Jeg bestilte for 5 dage siden og det er lige kommet! Jeg tænker at jeg vil holde jer opdateret om mine resultater… also, du er jo fucking ripped mand! Respekt!

MARTIN

Både mig og min bedre halvdel vil gerne tabe os lidt, og jeg tænker på at købe mere end en, da vi gerne vil se godt ud inden vores store familiefest. Glæder os til at modtage pakken og få det prøvet af – Mvh Fam. Hansen

JENS

Rigtig fed artikel. Jeg har set et par reklamer for det, men det er jo lidt træls hvis det ikke virker – så tak

ANDERS

Jeg vil gerne lige pointere, at der forskellige mærker som producerer produkt derude, som ikke indeholder de rigtig komponenter der er blevet undersøgt, og ingredienserne er ikke høj kvalitet. Jeg synes du skal nævne dette i artiklen. Men det gode er at det mærke du anbefalede er et A + selskab, fordi jeg har taget det samme mærke du nævner.

DANIEL

Yes, det er stadig på tilbud! De forsvinder hurtigt, så I skal skynde jer!

MATHIAS

Primaline er bare i orden! Jeg troede sgu heller ikke på det, og jeg læste rigtig meget om det – så faldt jeg da lige over jeres artikel! Jeg har en ven som allerede har prøvet det og var vildt glad for det, så han bliver nok ellevild når han hører han kan få flere. Elsker jeres artikler, tak for det!

LARS

P.S. – til alle jer fyre derude, så virker det her faktisk ret godt. Min bror på 22 har brugt det i lang tid nu. Prøv det!

MICKEY

Jeg har efterhånden tænkt på at købe det i snart 2 måneder, men nu tror jeg vidst lige jeg skulle tage og prøve det. Jeg tænker at bestille så jeg har til 5 måneder. Jeg skriver her igen når jeg får resultater!

CHRISTOPHER

Jeg har set produktet på tv for et par uger siden men jeg vidste ikke hvor jeg kunne købe det så det er fedt at man kan få et godt tilbud gennem jer. jeg er nu på min 2. måned med tilskudet… og det er helt fantastisk 🙂 tak til jer fordi i har taget jer tid til at undersøge og afprøve produktet.

RUNE

Mig og mine venner har brugt det i lang tid, men det er fedt at I har valgt at fortælle mere om det. Seriøst, prøv det!

NICKLAS

Hvor effektivt er det for mænd? Jeg vil gerne tabe et par kilo fedt og få nogle flere muskler, så jeg ser bedre med min skjorte af! Jeg har allerede bestilt produktet.