Når det kommer til orgasmer, betyder det så noget om det er en solo-orgasme gennem onani eller en partner-orgasme gennem intim sex?

OMing er brugen af mindful-meditation med fokus på kontakt mellem finger og kønsorgan. ”OM” indebærer en 15-minutters session, hvor en kvinde oplever enkle meditative strøg på den øverste venstre kvadrant af klitoris med sin partner. OMing praktiseres blandt par, hvor den ene partner stryger kønsdelene på den anden, og begge fokuserer deres opmærksomhed på fornemmelsen og følelsen, med det mål at udvikle intimitet og følelsesmæssig resonans. Hvorfor? Dette forbinder parret til hinanden dybt de limbiske områder i deres hjerner, forbedrer deres intimitet og sikkerhed som et par, og forbedrer samtidig hendes respons til orgasme.

Hvordan det gavner par

Fokus for orgasmisk meditation er på den kvindelige orgasme, gennem rolig og bevidst stimulering af klitoris. Begge partnere kan dog formentlig få del i følelsen og tilfredsstillelsen. Partnerens finger bliver et kønsorgan. OMing er en metode, der kan hjælpe kvinder overvinde traumer, vanskeligheder med orgasme, seksuel smerte, seksuel dysfunktion og bidrage til at afhjælpe hindringer for seksuel tilfredsstillelse med sin partner.

OM er en mindfulness praksis, der styrker sind-krop-forbindelse, mens det sætter tempoet ned og forbedre intimitet blandt par. Dette skyldes at mindfulness meditation af ”OM” medfører en ny tilstand i hjernen.

Hvordan det forbedrer din orgasme

Der er mange strukturer i hjernen, der aktiveres under orgasme, som resulterer i frigivelsen af to vigtige ”feel-good” kemikalier, nemlig dopamin og oxytocin.

Dette giver en mere intens orgasme og større potentiale for intimitet for parret. Orgasmic meditation omfatter mere end blot orgasme og medfører større følelsesmæssig bevidsthed, der er forbundet med relationer og følelsen af tilfredsstillelse.

LEAVE A REPLY

ten − 7 =