Hendel’s Garden har længe været kendt for at producere unikke nye produkter af højeste kvalitet. Goji Cream, som er rigt på det effektive Goji bær ekstrakt, er en af deres nyeste produkter. Den innovative creme er specialudviklet til hudforyngelse. Takket være produktets unikke sammensætning er det i stand til at fjerne selv de mest genstridige aldersrelaterede forandringer i huden. Talrige kvinder har allerede prøvet produktet, og er efterfølgende blevet meget tilfredse med resultatet. Cremen er forholdsvis nem at få fat i, hvilket gør det enkelt for alle kvinder at afprøve og opleve den selv.

Sådan virker cremen

Goji Cream virker primært på huden, hvor den både giver fugt og næring. Cremens særlige komponenter trænger dybt ind i huden og fremskynder dens naturlige regenerering. Som et resultat, skaber det en dobbelt beskyttelse mod tørhed, som er den vigtigste årsag til rynker.

Hudproblemer er oftest forbundet med et tab af kollagen, et stof som er ansvarlig for hudens regenererende kvaliteter, samt elasticitet. Med alderen nedsættes mængden af kollagen i kroppen. Goji Cream trænger ind i huden og øger produktionen af kollagen, for at genoprette hudens smukke udseende.

Takket være Goji bærernes aktive stoffer, er cremen med til at aktivere hudens skjulte og inaktive ressourcer. Ved fast brug af cremen vil den naturlige hudforyngelsesproces begynde. Som et resultat vil huden se meget friskere og yngre ud.

Sammensætning

Goji Cream er blevet kåret som garanteret effektiv, takket være dens unikke sammensætning. Den indeholder en række nyttige stoffer, herunder vindruekerneekstrakt, Goji bær ekstrakt, allantoin og frugtekstrakter, og ingen konserveringsmidler eller parabener.

Goji bær er den vigtigste ingrediens i cremen. Goji bærekstrakt er et unikt produkt, der længe har været brugt i ernærings og folkemedicin. Dets vigtigste funktion er sin enestående komposition, som omfatter en stor mængde mikroelementer, vitaminer og aminosyrer. De er det perfekte suplement til mange andre ingredienser, såsom vindruekerneolie og jojoba.

Sådan bruges cremen

Du behøver ikke at vente flere måneder for at se effekten af Goji Cream – efter blot nogle dages vil tilstanden af din hud være forbedret markant. Producenten hævder at 10-14 dages brug vil resultere i en betydelig foryngelseseffekt. Blandt de observerede virkninger er følgende:

  • forbedrer hudens teint;
  • fjerner fuger under øjnene;
  • løfter den naturlige ansigts-kontur;
  • udvisker små rynker.

For at få mest muligt ud af cremens effekt, bør du følge de angivne brugsanbefalinger nedenfor.

  • cremen bør anvendes morgen og aften;
  • rens altid huden før påføring af cremen;
  • undgå at få cremen på området om øjnene og på dine læber;
  • undgå at gnide for hårdt, du anvender cremen.

De kvinder som allerede har oplevet virkningen af cremen bemærkede, at det er meget behageligt at anvende: den absorberes let, efterlader ikke huden fedtet og så har den en dejlig duft.

Fordele

I modsætning til det store flertal af anti-aging hudplejeprodukter, indeholder Goji Cream ingen hormoner. Hormoner giver dig uden tvivl mulighed for at opnå resultater hurtigt og effektivt, men på den anden side har de nogle ubehagelige bivirkninger. Goji Cream er derimod et 100% naturligt produkt. Det er både effektivt og sikkert, takket være dets unikke indhold, som kun meget sjældent forårsager allergi. Derfor kan det også bruges af kvinder med meget følsom hud. Hvis du vil opleve alle cremens fordele på egen krop, kan du bestille det i dag.

Den naturlige fugtgivende Goji Cream får positive tilbagemeldinger fra hele verden: cremen er blevet ufattelig populært på grund af dens pålidelighed og brugervenlighed. I øjeblikket er Goji Cream især blevet eftertragtet i Danmark.

LEAVE A REPLY

9 + four =