Forskere kan have beviser for, at vores personlighed spiller ind i vores spisevaner. Mennesker, der er åbne og udadvendte spiser mere frugt og grønt end andre, viser ny forskning.

Mennesker, der er åbne for nye erfaringer og nyder forandring har de samme holdninger til mad. Deres personlighed kan gøre dem mere ivrige efter at prøve nye frugter og grøntsager, eller modig nok til at eksperimentere med dem, de ikke nødvendigvis bryder sig om.

Men det er også muligt at det at spise sunde fødevarer kan få en til at føle sig mere udadvendt: indtagelse af mere frugt og grøntsager resulterede i flere følelser af vitalitet og motivation, som er centrale elementer i udadvendthed.

Så du ønsker at spise bedre? Begynd at spise som en åben, udadvendt person.

Prøv at dyrke en holdning af åbenhed, især mod usædvanlige sunde fødevarer. Gå til butikken, kig godt på produkterne og køb noget nyt. Prøv at øve dig at være som en åben person.

Praktisering af denne adfærd gentagne gange har vist sig at ændre din personlighed over tid. At gå på eventyr i sine spisevaner kan i sidste ende gøre dig til en mere eventyr-elskende person, samlet set.

Og hvis en mere åben personlighed ikke overbeviser dig om at gennemse frugtafdelingen, så kan de sundhedsmæssige fordele måske. Frugt fra appelsiner til papaya indeholder vitaminer, der hjælper med at forebygge sygdomme som kræft. Grøntsager rige på karotenoider, som broccoli, kan også styrke immunforsvaret.

LEAVE A REPLY

seven + eight =