Ombre hårfarve er en trend som hurtigt er blevet enormt populært – og man forstår godt hvorfor! Den friske og afslappede ombre hårfarve er flot og relativt nem at vedligeholde. Her er fire gode grunde til at prøve ombre hårfarve.

Hvorfor gå ombre?

Ombre er et fransk ord, der bogstaveligt betyder skraveret; tænk i gradient farve, ligesom du ville se på en farveprøve af stof eller garnnøgle. Ombre er en af de hotteste hårtrends i år – og med god grund!

  1. Ombre er nemt at vedligeholde. OK, intet er nemmere at vedligeholde end ufarvet hår, men relativt set er ombre et forholdsvis nemt hårlook til at holde (forudsat at du går fra mørkere rødder til lysere spidser). For mindst mulig vedligeholdelse, bør du komme så tæt på din naturlige hårfarve som muligt nær dine rødder, og derefter gradvist gå lysere ned langs spidserne.
  2. Ombre er et smart anti-aging hårfarve trick. Ombre hårfarve efterligner faktisk lidt det hår, som var en del af manges barndom. Husker du, når du fik så meget sol om sommeren, at dit hår lysnede dramatisk? Og så i midten af vinteren, ville du få et ombre look … naturligt. Forudsat at din naturlige hårfarve er ikke grå, vil ombre hårfarve se meget ungdommelig ud.
  1. Ombre er en nem måde at gro dine rødder ud på. Det er nok ikke overraskende, da hele meningen med looket er at efterligne rødder som er vokset ud. Ombre gør det faktisk nemt at spare på hårfarve budgettet og samtidig bevare noget af den dyre lysere farve i længere tid.
  2. Ombre er sjovt og trendy.. Vi elsker looket! Det er friskt og unikt. Lidt beachy og afslappet. Vi ville sandsynligvis ikke prøve det derhjemme, men hvis det gøres rigtigt, er det en ekstremt flot måde at få mere ‘lys’ i dit look. Hvis du tænker på en blond frisure, men har altid frygtet at det ikke ville passe til dig, er ombre hårfarve et dejligt kompromis. Hold din naturlige farve i håret tættere på dit ansigt og gå så lyst du tør i dine spidser.

LEAVE A REPLY

14 − 3 =